Nobody Speak: Trials of the Free Press

Directed by Brian Knappenberger

Starring Hulk Hogan

The courtroom and publicity battles between the superstar wrestler and the notorious website explode in a sensational trial all about the limits of the First Amendment and the new no holds barred nature of celebrity life in an internet dominated society.

Letterboxd

Add a review

GoWatchIt

See more films

Reviews

 • ★★★★ review by Billy Langsworthy on Letterboxd

  A slick, fascinating, important documentary that's far more chilling than most horror movies I've seen this year.

  And for Peter Thiel, Nobody Speak plays out like the perfect audition for a role in Mr Robot as the show's next main supervillain.

 • ★★★½ review by Luis_989 on Letterboxd

  Brutally relevant in these days where the press is slowly losing its voice and freedom in front of the authoritarianism.

 • ★★★½ review by Jaron Carter on Letterboxd

  Hogan lied on the witness stand.. we all know his penis is 10 inches

 • ★★★★ review by Scott White on Letterboxd

  No People's Elbow, no tombstones, no sweet chin music. Easily the worst wrestling doc I've ever watched.

 • ★★★½ review by Wilco Born on Letterboxd

  Zelfs mensen met een lichte interesse in journalistiek kan ik deze belangrijke roep voor de waarheid aanraden. Tenminste, als je niet denkt dat nieuwsmedia per definitie liegen.

  Maar ik kijk er zelf op een andere manier naar dan de gemiddelde Netflixkijker. Ik studeer immers journalistiek en kan me niet eens -

  als ik het al zou willen - kunnen afschermen van de ontwikkelingen die hiermee te maken hebben.

  De situatie Trump is de conclusie van Nobody Speaks (2017) met de oproep dat journalisten echt hard aan het werk moeten. De film getuigt met een drietal zaken het belang van persvrijheid in een democratie.

  De zaak rondom Hulk Hogan, de reden waarom ik zelf werd getrokken om dit te kijken, leek eerst hetgene waar alles om zou draaien. Het begint zelfs redelijk plotseling in dit gedeelte. Pas halverwege (zo leek het) kwamen de andere twee zaken. Die waren wat eenzijdiger en dingen waar ik wel vaker wat over hoort. Opzich prima voorbeelden om filmisch dit grote publiek te overtuigen.

  Dit is meer een belangrijke film dan een bijzonder boeiende. Het is slim en breder dan een gemiddeld antiTrumppraatje. Het is zo opgezet dat je de Amerikaanse president in een nieuw licht ziet door het drietal zaken en de spelers.

  Persvrijheid is belangrijk. Het zou meer dan jammer zijn als Amerika zijn democratie opgeeft.

  Oh, en kijk deze Netflix Original.

 • See all reviews

Tweets